martes, 23 de junio de 2015

COR DE CIRERA: NEIX LA PRIMERA CERVESA DE CIRERA DE MALLORCA.

http://gastronomicament.cat/cor-de-cirera-neix-la-primera-cervesa-de-cirera-de-mallorca.

COR DE CIRERA: NEIX LA PRIMERA CERVESA DE CIRERA DE MALLORCA.




Chelo Ferris, de Cas Cerveser (Galilea), i Isabel Alabern, del celler Son Puig (Puigpunyent), han presentat la nova cervesa de Mallorca Cor de Cirera. La nova proposta se suma a les altres cerveses naturals que Cas Cerveser elabora, com la Santan Klaus, elaborada amb carabassa sembrada a la finca de la Mola petita (Galilea), o la Sant Antoni i el Dimoni, la primera cervesa negra Black IPA, que s’ha fet a Mallorca.
Cor de Cirera és una cervesa natural, feta a Mallorca amb les cireres de la finca de Son Puig (Puigpunyent). La fruita ha macerat durant un any dins bótes de roure francès, propietat de la mateixa finca on s’elabora el vi Son Puig.
Tant Chelo Ferris com Isabel Alabern han destacat la primera cervesa de cirera feta a l’illa: “És un projecte divertit, que ens ajuda com a veïnats i com a productors locals”.
La cervesa mallorquina Cor de Cirera es presenta en un moment en què es comencen a collir les cireres, directament de la finca de Son Puig, i que seran de nou l’ingredient principal de l’edició de l’any que ve de Cor de Cirera.
NOTA DE TAST:
  • Vista: Intens color taronja vermellenc
  • Nas: aromes florals (roses), afruitats (cirera madura, taronja amarga i caqui) i notes de fusta torrada procedents de bótes de roure francès.
  • Boca: intens gust de cireres i roses. Robusta amb un punt amarg agradable i una acidesa ben integrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario