martes, 13 de marzo de 2012

Vins del Massís del Garraf.Algo a tener en cuenta.!!!


Segona Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf / 12 març 2012, a les 16h / Edifici Miramar, Sitges. 

Éxit d'assistencia a la inauguració de la 2ª Mostra de Vins del Massís del Garraf.

Prop de 300 persones visiten la Mostra Professional de Vins, superant totes les expectatives de l’organització. Durant la Mostra es van presentar dos nous vins i es van lliurar les plaques identificatives per als restaurants que ofereixen vins del Garraf.


 
 Sitges ha estat de nou l’escenari escollit per celebrar la 2ª Mostra de Vins del Massís del Garraf per apropar i donar a conèixer als professionals del sector els vins propis del territori. 285 persones van visitar l’Edifici Miramar, entre les 16.00 i les 20.00 hores, superant així totes les expectatives i el nombre de professionals que van visitar la Mostra en la primera edició l’any passat. Durant la Mostra es van presentar dos vins nous: el Bonesvalls, un vi negre de la bodega Valldolina, i el Subirat  Parent, un vi blanc jove de Finca Valldosera. També es van lliurar les noves plaques identificatives per als restaurants que ofereixen vins elaborats al territori. Es tracta d'una placa per instal·lar a la façana exterior de l’establiment amb el text Aquí tenim Vins del Massís del Garraf.

 El president de l’Incavi, Jordi Bort; el president de la D. O.Penedès, Josep Maria Albet;  el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Jorge Carretero; el regidor de Medi Ambient, Ignasi Garrigó; i Marcelo Desvalls, secretari de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, van ser els encarregats d’inaugurar l’acte. El regidor, Jorge Carretero, va destacar que “a través de la Mostra els professionals del sector tenen l’oportunitat de conèixer la producció que s’elabora al territori, així com els nous productes que incorporen al mercat”. Per la seva banda, Marcelo Desvalls va manifestar el seu desig per a que “la mostra es pugui repetir de cara l’any vinent i que es consolidi en el calendari d’esdeveniments de la vila com a punt de trobada entre professionals del sector i restauradors”.



Compradors directes, canals de distribució i professionals del sector de la restauració es van interessar pels darrers productes dels cellers de Can Ràfols del Caus, Finca Viladellops, Vega de Ribes, Finca Valldosera, Valldolina, Montau de Sadurní, i com a celler convidat la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges. Set expositors en els que els professionals han pogut tastar 50 referències d’uns vins que Josep Maria Albet, president de la D. O. Penedès, va definir com “personals i molt minerals”.



 
El certamen estava organitzat per l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf (AVMG) amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa Els productes del mar i la terra del Garraf del Consell Comarcal del Garraf. A més, compta amb el suport dela DO PenedèsINCAVISlow FoodGarrafl'Associació de SommeliersPenedès-Garraf, el Gremi d'Hostaleria de Sitges i Menja't Vilanova.

AVMG es una associació empresarial que treballa pel reconeixement del territori del Massís del Garraf com a zona vinícola amb identitat pròpia, proposant la creació d’una subzona Massís del Garraf en el marc de la DO Penedès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario